12 november 2013

Broodje Warm Vlees

Wederom een Broodje van de Boer (Boer Geert), ditmaal wordt de warm vlees onder de loep gelegd. De Boer heeft met deze versie van de warm vlees een eigen stijl. Bij veel broodjeszaken of zelfs een snackbar kan je een broodje warm vlees bestellen, meestal is dit ook nog eens goed te eten. Maar de Boer speelt op een ander niveau met de warm vlees.

Onlangs zijn de testers zes weken naar Indonesië geweest, en bij terugkomst was al snel duidelijk dat er even geluncht moest worden bij de Boer. Van deze gelegenheid maakte wij meteen gebruik om het broodje warm vlees te gaan testen. Dus op 1 November was het zo ver, de testers gingen weer richting Zaandam.



De befaamde Warm Vlees van de Geert
Het broodje warm vlees bestaat uit fijngesneden stukjes heerlijke zoute fricandeau op een zoals altijd heerlijk vers afgebakken wit pistoletje. Het warme vlees wordt in kleine stukjes/reepjes goed gevuld in het pistoletje geschoven met daarop een goede hoeveelheid heerlijke pindasaus. 

Het broodje is van het begin tot het einde een warm vlees om niet snel te vergeten, elke hap is raak. Het broodje is net als de pastrami €3,75  en niet al te groot. Je kan dus prima deze 2 broodjes combineren bij een bezoek aan de Boer. Bij de broodjes nemen wij graag een verse jus d'orange, deze kunnen wij ook iedereen aanraden. De prijs voor het broodje past ons wel, aangezien je bij een snackbar ook al gauw tussen de 3 en de 4 euro betaalt voor een veel minder vers broodje. Het cijfer dat de warm vlees van de testers krijgt is 4,5 ster. 
De broodjes van de Boer zijn tot noch toe koploper, maar er is nog ruimte voor verbetering!

Tips zijn altijd welkom!!